top of page

KOSTCOACHING

Hos Strong CPH tilbyder vi et forløb med kost coaching hos vores erfarne og dygtige kost coaches. Kost coaching er til dig der gerne vil ændre dine kostvaner og leve et sundere liv. Kost coaching fokuserer på at arbejde med dine vaner og tilgang til kost som du gerne vil ændre på, samtidig med at du får en individuel kostplan med lækre og lette opskrifter baseret på præcis dine præferencer samt din målsætning. Der er fokus på at både makro- og mikronæringsstoffer følger de officielle kostråd sammen med dine kostpræferencer.

 

Kost coaching handler ikke kun om kost, det handler også i stor grad om dig, din motivation for at arbejde mod et sundere liv, samt fokus på at ændre vaner og forhold til kosten således at dette vil give dig de bedst mulige forudsætninger for en varig og succcesfuld forandringsproces.

Vi tager udgangspunkt i dine nuværende kostvaner og hjælper dig med at identificere de ændringer der skal til for at du kan opnå de resultater du ønsker, samtidig med at du får opbygget nogle nye kostvaner der vil støtte dig i ikke kun at nå dine mål, men også giver dig værktøjer og metoder til at vedligeholde dine mål.

Du fortæller os hvad du ønsker at opnå. Vi vil hjælpe dig med at opnå det.

Vi tilbyder dette som et 12 ugers forløb, så vi kan nå i dybden med nye kostvaner og hjælpe dig med at få opbygget et nyt mindset. Udover det første indledende coaching session, har vi ugentlige 1-to-1 sessioner hvor vi arbejder med forskellige redskaber som du kan bruge til de udfordringer du oplever i det daglige.

Vi starter med dine mål og behov. Med udgangspunkt i det, udarbejder vi en plan der vil hjælpe dig med hvad du skal spise for at få et sundere liv.

 

Kost coaching forløbet indeholder ikke træningssessioner men kan sagtens kombineres med et Personlig træningsforløb. 
Et kostcoaching forløb ser sådan ud:

PERSONLIG
 

TRÆNING

20200612-DSC04679-min_edited.jpg

KOSTCOACHING

20200612-DSC05098-min_edited.jpg

KROPSMÅLING

SKAL VI TAGE EN SNAK?

bottom of page