top of page

FIRMAAFTALE?

Vi har 7 erfarne personlige trænere tilknyttet Strong CPH. Med over 40 års samlet erfaring indenfor fitness har vores personlige trænere en bred vifte af værktøjer for at fremme den stærkeste og sundeste version af dig.

 

Hvad end det er vægttab, muskelopbygning, genoptræning, kostvejledning eller blot en sundere hverdag og nye vaner, er vi ikke i tvivl om at vi har hvad du skal bruge. Herunder er vores firmaaftale ydelser listet, og vi vil altid tilpasse ydelserne så de passer til lige netop jeres virksomheds behov.

Personlig træning
1-1

Med en rabatordning kan I købe X antal klip til frit fordeling i din organisation. Det gælder både personlig træning, kostcoaching og kropsmåling.

Small group hold

Afdelingsarrangement? Teambuilding event? Hvorfor ikke gøre det i sundhedens tegn. Med Small Group hold kan vi tilpasse en eller flere holdtræninger baseret på ét eller flere fokusområder. 

WORKSHOP

Vil I lære noget nyt? 
Med en workshop kan vi gå i dybden med et specifikt aspekt af træningen. En workshop behøver dog ikke blot være fysisk - vi tilbyder eksempelvis også kostcoaching og vanecoaching workshops.

Foredrag

Udover de mere fastlagte ydelser som personlig træning og workshops, har du naturligvis også mulighed for at få dit eget tilpassede foredrag, som skræddersyes til de behov, I har hos din virksomhed, kommune, klub, eller lignende. 

GET IN TOUCH

Vi kan helt sikkert hjælpe dig med det du ønsker inden for personlig træning.
Skriv til os og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og din arbejdsplads.

Tak for din besked

bottom of page